En spennende Lørdag


I dag har nettsiden til Nrk Super fått en ny konkurent.. Nemlig www.jeppedalen.no . Var en tur i jeppedalen hos Per og Kjersti, og Lotta og jeg har kost oss med alle hundene. Per kom hjem fra treningstur like etter at vi kom, og det kriblet nok fælt når vi stod å ventet på å se han komme med et 14 -spann over isen på Øyangen, var nok litt spesielt å se så mange hunder på rad og rekke komme oppover i småskogen.

Da vi kom hjem, så har hun sittet pal foran pc`en og klikka seg frem og tilbake og sett på sidene til alle hundene. Synns det var litt trist at noen av søskene til Dante hadde blitt solgt, var nok litt vanskelig å forstå, hun skulle hvertfall aldri selge søstern eller broren sin hvis hun fikk noen mente hun:-) Lurte også fælt på hvordan Amigo kunne ha ett blått og ett brunt øye.. dette hadde hun lagt merke til.

Othello måtte få litt kos


Allerede i bilen hjem, lurte hun på når vi skulle reise på besøk dit igjen, "savner Skjæra jeg" sa hun når hun skulle legge seg, så hun fant en godvenn i henne, og ikke minst i Dante som syntes det var minst like stas å leke i snøen som Lottis..

Lotta og Skjæra


Klarte å ta med meg kameraet men batteriet stod i laderen hjemme, så det ble lite bilder idag.

Ellers er jeg godt fornøyd med at riktig person vant Grand Prix idag, så slipper vi å havne på bunn av lista i Moskva.

Ingen kommentarer: